Web Analytics Made Easy - Statcounter

تأیید اصالت پرتره ونگوگ اصالت تابلویی که ادعا می‌شد ونسان ونگوک در سال 1889 از چهره خودش کشیده است، پس از حدود نیم قرن به اثبات رسید. کارشناسان روز دوشنبه 30 دی در حالی این تابلو را منتسب به نقاش هلندی خواندند که از سال 1970 گمانه‌زنی‌های زیادی درباره آن وجود داشت و در موزه اسلو نیز به عنوان نقاشی «منسوب به ونگوگ» نامگذاری شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این پرتره تنها نقاشی دوران روانپریشی این هنرمند است که در حالت سه رخ ترسیم شده و نقاش با استفاده از رنگ‌های تیره حس ناراحتی‌اش را به تصویر کشیده است.   --- منشاء انتقال بیماری خطرناک دانشمندان چینی اعلام کردند، نحوه انتقال ویروس ناشناخته‌ای که تاکنون جان 4 نفر را در چین گرفته و دست کم 300 نفر را مبتلا کرده، از انسان به انسان است. این در حالی است که در دو هفته گذشته گفته شده بود، احتمال انتقال این ویروس از انسان به انسان بسیار کم است. ژونگ نانشان، رئیس گروه کارشناسان پزشکی در دولت چین که خود متخصص بیماری‌های ریوی است، با اعلام این خبر گفت، در استان گوانگدونگ در جنوب کشور دست کم دو نفر از طریق انتقال ویروس از سوی بستگانشان مبتلا شده‌اند.   --- بیکاری نیم میلیارد نفر در سراسر جهان بنا بر تازه‌ترین گزارش سازمان ملل متحد بیش از 470 میلیون نفر در سراسر جهان بیکار هستند این یعنی بیکاری معادل 13 درصد نیروی کار جهان. این مسأله منجر به ناآرامی‌های اجتماعی در سراسر جهان می‌شود. در گزارش سازمان ملل همچنین پیش‌بینی شده است وضعیت بیکاری در جهان در سال 2020 از این هم بدتر شود و 2.5 میلیون نفر دیگر به بیکاران جهان افزوده شود. --- گم شدن کودکان پناهجو در مرز مکزیک نیروهای امنیت مرزی مکزیک روز دوشنبه به وقت محلی با مهاجرانی که عمدتاً اهل کشورهای امریکای لاتین هستند و می‌خواستند با عبور از یک رودخانه مرزی خود را به خاک امریکا برسانند، درگیر شدند و به‌سوی آنها گاز اشک آور شلیک کردند و نتیجه این درگیری‌ها این شد که برخی از مادران مهاجر کودکان خود را گم کردند و حالا معلوم نیست سرنوشت این کودکان مهاجر چه خواهد شد.   --- مجازات سنگین برای رئیس فاسد اینترپل رئیس سابق اینترپل به اتهام فساد و دریافت رشوه چند میلیون دلاری به 13 سال و 6 ماه زندان محکوم شد. به گزارش یورونیوز، «منگ هانگوی»، در سال 2018 در حالی که از شهر لیون فرانسه به زادگاهش چین سفر کرده بود، دستگیر شد و در بازجویی‌ها به دریافت 2 میلیون دلار رشوه اعتراف کرد. با وجود این اعتراف صریح، همسر او از پلیس بین‌الملل به دادگاه لاهه شکایت کرد. این مقام ارشد پلیس بین‌الملل که عضو حزب کمونیست چین است، با حکم دادگاه علاوه بر مجازات حبس، موظف به پرداخت جریمه‌ای حدود 2 میلیون یوان (290 هزار دلار) شد. این مرد چینی پیش از ریاست در اینترپل معاون وزیر و معاون امنیت عمومی حزب کمونیست چین بود.  

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۲۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، احسان عارفیان دبیر ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی با اشاره به اینکه ایران در جایگاه سیزدهم تولید علم سلول بنیادی در دنیا قرار گرفته است، گفت: همچنین شاهد هستیم که ایران در منطقه نیز رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه در برنامه جامع راهبردی ۱۰ ساله ستاد، چند هدف کلان تعریف شده که دسترسی ایران به رتبه ۱۰ تولید دانش سلول بنیادی یکی از اصلی‌ترین این اهداف بوده است گفت: در همین راستا، با تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ایران تاکنون توانسته رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان را به خود اختصاص دهد و باید این جایگاه را تا پایان سال ۱۴۰۴ به رتبه ۱۰ ارتقا دهد.

به گفته او، با توجه به اینکه ایران در جایگاه سیزدهم تولید دانش در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی قرار گرفته اما در منطقه خاورمیانه و شرق مدیترانه رتبه نخست را دارد و بالاتر از ترکیه و رژیم اشغالگر قدس قرار گرفته است.

وی، مشارکت بخش‌های غیر دولتی، استقلال و خودکفایی در انواع بانک‌های سلولی، تولید ثروت ملی و خوداتکایی در قابلیت تولید را از دیگر اهداف اصلی ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی برشمرد و خاطر نشان کرد: در بررسی‌های آماری مشخص شده که تولید دانش ایران در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با رشد ۷۰ درصدی از سال ۲۰۲۰ نیز همراه بوده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در مقایسه با بسیاری از حوزه‌های علم و فناوری در کشور بسیار جوان است، تصریح کرد: با این وجود، ایران توانسته است جایگاه خوبی را در میان سایر کشورهای دنیا و خاورمیانه کسب کند و با توجه به پیشرفت‌های حوزه سلول‌های بنیادی توسط محققان داخلی، ایران جز پیشتازان این حوزه است. ‌

کد خبر 6099347

دیگر خبرها

  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • سامانه ایران دیتا و اطلس فرهنگی کشور رونمایی شد
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه
  • عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت
  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنامه «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه